VER plaatst, A tale of two countries

Geplaatst op: 07-01-2016

Sieraden, foto's, grafiek en mixed media.

Margo Nelissen en Gera Woltjer organiseerden samen diverse kunstprojecten in hun woonplaats Veenendaal, totdat zij beiden emigreerden. Gera vertrok in 2008 naar West-Australië en Margo verbleef vanaf 2010 drie jaar op Curaçao. Dit vond zijn weerslag in hun kunstuitingen. Een veranderde omgeving vergt aanpassing en onderzoek en brengt verwondering en nieuwe inspiratie teweeg. Enthousiasme, maar ook het gevoel van desoriëntatie, vragen als "Wat en waar is 'thuis'?" en inzichten over hun plaats in deze wereld, brachten nieuwe inspiratie. Dat heeft uiteindelijk geleid tot deze expositie waarbij uiteenlopende kunstuitingen te zien zijn, zoals video's en sieraden.

Afbeelding: Gera Woltjer, Pool Drawings

De expositie VER plaats, A tale of two countries is van 9 t/m 24 januari 2016 te zien in huis Kernhem. De entree is gratis.

Openingstijden:
zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
alleen op zondag 17 januari van 14.00 tot 17.00 uur