TalentEDe vierde keer concert Huis Kernhem

Geplaatst op: 01-12-2015

Voor de vierde keer op rij nodigt Huis Kernhem de talentklas TalentEDe uit voor een concert op zaterdagmiddag 12 december. In het sfeervolle oude landhuis aan de rand van Ede wordt eerder op deze dag de Amateur-Expositie geopend. TalentEDe speelt om 15.30 uur met muziek van Wolfgang Amadeus Mozart, Fréderique Chopin, Robert Schumann, Bruno Mars en Adèle. Op het programma staan kamermuziek en solo’s voor gitaar, hobo, piano, viool, accordeon en vocale bijdragen. Er gaan twee composities in première, speciaal voor TalentEDe geschreven door Niek de Vente. Een daarvan heeft de titel ‘Dynamics’ en wordt gespeeld door 6 pianisten, een gitarist, hoboïst en accordeonist. De leeftijd van de jongste muzikant is 8 en de oudste is 14 jaar. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corien van den Berg: cvdberg@cultura-ede.nl 

 

Muzikanten TalentEDe

Anna Dang (piano)

Anne van Well (piano)

Alexa de Rhoode (piano)

Charlotte Steijntjes (viool)

Elline Brink (accordeon)

Elsbeth van Leerdam (piano)

Giel Mook (piano)

Lam Nguyen (piano)

Mark Kevelaar (zang)

Michel van der Lans (piano)

Marlou Kruizinga (hobo)

Naomi Foppen (piano)

Suzanne Kiyedi(zang)

Thomas Gielen (gitaar)

Wilmer Smilde (piano)