Sinatra 100, a man and his music

Geplaatst op: 26-11-2015

Nederlandse sterren en het Metropole Orkest geven live op het podium in CineMec Ede een ode aan Frank Sinatra.

Op 12 december 2015 is het honderd jaar geleden dat 'The Voice' werd geboren. Vanwege zijn enorme impact op de muziekgeschiedenis viert CineMec deze dag op 11 december met een speciaal live concert ic. Het Metropole Orkest o.l.v. Jörg Achim Keller laat u tijdens dit concert genieten van klassiekers van deze legendarische zanger. De solisten zijn: Hadewych Minis, Greetje Kauffeld, Moke-zanger Felix Maginn, Jon van Eerd, Tania Kross, Ruben Hein, The Voice-finaliste Leonie Meijer en de speciaal voor dit concert overgekomen Canadese crooner Matt Dusk. Frank Sinatra groeide uit tot de beste populaire zanger, de meest gefotografeerde persoon en een icoon van de twintigste eeuw. Hij was niet alleen zanger, maar ook een veelzijdig performer, acteur, stand-up comedian, danser, de leider van de Rat Pack, radiomaker, platenbaas, bedenker van het conceptalbum en filmproducer. Hij weerstond de big bands, de rock ’n roll, the Beatles en bleef onderdeel van de popmuziek in de 70’s en 80’s. Tickets € 59,- incl. feestelijk drankje na afloop via de website van Cinemec.