Klap van de Molen – Vincent van Gogh Festival Otterlo

Geplaatst op: 11-05-2015

Klap van de Molen - Vincent van Gogh Festival Otterlo gaat op voor de derde Editie!

Het grote Europese Van Gogh Jaar 2015 is begonnen en Otterlo is er klaar voor. Otterlo pakt uit met een festiva, waarin kunst, muziek en performances de boventoon voeren. Op zaterdag 12 september 2015 van 12-18 uur vindt het festijn plaats op het veld tegenover Boutique Hotel Sterrenberg.


Kunstenaars van Platform Edese Kunstenaars zijn van de partij. Daarnaast ook jonge kunstenaars van buiten de regio. Voor kinderen is er een zweefmolen. Er is theater. Een hapje, een drankje en natuurlijk muziek. OBK uit Otterlo zal invulling geven aan dit festival met een afwisselend muzikaal programma. Verder brengt het Otterlose gelegenheidskoor Café de Paris o.l.v. Hans Bom, Franse chansons ten gehore. Natuurlijk is er nog veel meer te zien, te horen, te ruiken en te proeven. 

 

De toegang tot het festival is gratis. Men kan voor aantrekkelijke prijzen kunst kopen, Van Gogh-ijs eten of onderdeel worden van een theatervoorstelling!