Feestelijke open dag bij Plantion - 18 april

Geplaatst op: 10-04-2015

Naar aanleiding van 'vijf jaar Ede' organiseert Plantion op zaterdag 18 april een open dag. 

Tijdens de open dag is heel Plantion in de feesstemming en bruist het van de activiteiten. Wie altijd al graag eens (of graag nog een keer) een kijkje wil nemen in de keuken van Plantion is welkom. Bijvoorbeeld op de veilingklok, waar bloemisten uit heel Nederland elke dag hun verse bloemen en planten kopen. In de indrukwekkende veilinghallen waar alle gekochte producten worden gesorteerd en op transport worden gezet. In het groencentrum, half overdekt en half buiten, waar hoveniers, bloemisten en tuincentra hun bomen, planten en struiken voor de tuin uitzoeken. Of in het groothandelscentrum met zijn inspirerende winkels vol bloemen, planten, vazen en andere accessoires!

Maar er is nog veel meer te doen! Kijk hier voor het hele programma.