Kerstevent Wandeltheater

Geplaatst op: 11-12-2014

Het Kerstevent Wandeltheater bestaat uit een mooie wandeling door bossen en over velden, het evenement inclusief voorstellingen neemt ongeveer 3 uur in beslag. U loopt over oneffen paden en in december kan het regenen en/of sneeuwen zodat er kans is op modder, plassen en kou. Trek dus stevige (wandel)schoenen aan die bij in ieder geval waterdicht zijn en vergeet uw warme handschoenen niet.

In de Herberg kunt u tegen een alleszins redelijke vergoeding een fakkel kopen (let hierbij wel op uw en andermans veiligheid). We bieden dit jaar de gelegenheid om een maaltijd te genieten op het terrein van de Hartenberg. 

De organisatie benadrukt dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade als gevolg van deelname aan dit evenement.

Kinderen

Er zijn net als vorig jaar geen speciale kindervoorstellingen. Kinderen zijn van harte welkom, maar moeten de wandeling bij voorkeur wel zelfstandig kunnen lopen. Met een goede buggy zou u de tocht moeten kunnen lopen, maar de tocht is grotendeels minder geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

Rolstoelen en mindervaliden

Er is dit jaar voor een route gekozen waar de cliënten van 's Heeren Loo locatie de Hartenberg met hun rolstoelen overheen kunnen, daarnaast zijn we bezig om te kijken of we één tot twee keer per avond met een huifkar de route kunnen afleggen, men moet dan wel zelfstandig (of eigen hulp) in en uit de huifkar kunnen komen bij de voorstellingen. Bij voldoende interesse gaan we onze plannen verder vorm geven. Mail naar info@kerstevent.info  en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Slecht weer

Als het regent gaat de voorstelling gewoon door. Alleen bij extreme weersomstandigheden als storm of ijzel wordt geprobeerd de voorstelling als alternatief naar verschillende binnenlocaties te verhuizen. Als daar sprake van is, hoort u dat op de startlocatie.

Startlocatie

Na het parkeren van uw vervoermiddel volgt u de aangewezen route naar de startlocatie. De maximale looptijd schatten wij in op 10 minuten vanaf de parkeerplek naar de startlocatie.

Belangrijk

Uw factuur is tevens uw toegangsbewijs, print deze dus uit en neem hem mee naar de startlocatie. Bij de factuur ontvangt u ook informatie over de tocht en regels die van toepassing zijn. Lees deze informatie zorgvuldig om teleurstelling te voorkomen. Op vertoon van uw factuur krijgt u de toegangskaarten uitgereikt, dit dus op de avond zelf! Op uw factuur en later ook uw kaartje staat aangegeven op welk tijdstip uw avontuur begint. Wij vragen u daarom om ca. 10 minuten van tevoren op de startlocatie aanwezig te zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Doorschuiven naar een volgende voorstelling is helaas niet mogelijk in verband met de grootte van de groepen.