Kerstmarkten

Geplaatst op: 28-11-2014

Dickens Fair Bennekom

Tijdens dit jaarlijkse evenement treft u ongeveer 80 kramen aan in het dorp. Geheel in Dickens stijl en in  kerstsfeer.Zoals elk jaar treden er op meerdere plaatsen in het dorp diverse koren op. Zoals in de dorpskerk, muziektent of op een podium in het dorp. Ook zijn er koren die door het dorp heen gaan. Dit jaar bestaat de Dickens Fair alweer 10 jaar. Er wordt dan ook extra uitgepakt! De Dickens Fair is op 13 en 14 december.

Kerst

Kerstmarkt Ede-Centrum

Op zaterdag 20 december is in heel Ede-Centrum een ‘superkerstmarkt’. Winkeliers zetten hun beste beentje voor om u op hun kraam leuke kerstaanbiedingen te presenteren. Voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd en er is gezellige muziek te beluisteren. De Kerstmarkt is van 12.00 tot 21.00 uur. Ook de meeste winkels houden tot die tijd hun deuren geopend.

Kerst2

 Kerstmarkt Hoge Veluwe

Op 14 en 15 december wordt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe een bijzondere kerstmarkt gehouden. De Kerstman is er : op zaterdag met zijn rendieren en op zondag maakt hij met paard en wagen ritjes door het Park. Slager Ter Weele laat zien hoe hij een hert vilt en tot biefstuk bereidt. En u kunt als bezoeker gratis uw eigen echte dennenboom zagen en mee naar huis nemen.

Kerstfair Parkweg Ede

Ook in Ede-Zuid is dit jaar weer een kerstmarkt. Op zaterdag 20 december vindt van 10.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma plaats. Met schminken, kinderactiviteiten en optredens van Medicine Maze en Marvin Kleering van Beerenbergh. Ook ziet u een demonstratie van Dance Studio Bennekom. Natuurlijk zijn er ook gezellige drink- en eetkraampjes, kortingsacties en een wensboom.