Kerstconcerten in Edesche concertzaal

Geplaatst op: 24-11-2014

Kom in de stemming voor Kerst met de kerstconcerten van de Edesche Concertzaal!

20 december, 20.00 uur

Christmas Portraits. Sopraan Florien Hilgenkamp en pianiste Celia García-García geven kleur aan het bekendste Kerstverhaal ter wereld: het verhaal van de reis van Jozef en Maria naar Bethlehem en de geboorte van Jezus.

Bestel tickets

21 december, 15.00 uur

Christmas, The American Way. Laurens van Rooyen, winnaar van de Gouden Harp, speelt eigen (film)composities op de piano. Met zang van zijn vaste zangeres Kiona ten Have

Bestel tickets

23 december, 20.00 uur

Jan Vayne kerstconcert. Jan Vayne maakt voor de derde keer zijn opwachting in de Edesche Concertzaal, en wel met Kerst. Beluister het wondermooie spel van Jan, vraag een nummer aan naar keuze op de bijzondere concertvleugel of het schitterende orgel en geniet van een ontspannen, intieme avond uit vlak voor Kerst.

Bestel tickets