De Winterspelen: kom reizen door de tijd!

Geplaatst op: 27-11-2014Partner: Kröller-Müller museum

Wie wil er nu niet een tijdreis maken? Misschien een kijkje nemen in het verleden of juist zien hoe de toekomst eruit ziet? Het eerste weekend van 2015 begint met een spannende reis door de tijd in het Kröller-Müller Museum. Tijdens De Winterspelen 2015 stappen kinderen in een tijdmachine en reizen samen met de professor en andere personages, door het verleden en de toekomst.

De professor wil graag terug naar de tijd van Helene Kröller-Müller om te zien hoe zij haar kunstwerken heeft verzameld. Hij stelt zijn tijdmachine in op ‘1907’ (het jaar waarin Helene begon met verzamelen) en is klaar om te gaan. Maar dan… gaat het helemaal mis. De tijdmachine slaat op hol en brengt allemaal mensen uit het verleden en de toekomst mee terug. Een meisje uit het jaar 2050 heeft een verontrustend bericht: er zijn allerlei kunstwerken verdwenen!

Gezinnen kunnen helpen om de kunstwerken weer terug te vinden door samen te werken aan bijzondere opdrachten en mee te doen aan spannende activiteiten.

Wanneer en voor wie:
Zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015
Van 11.00 - 16.00 uur doorlopend
Voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar.

Meedoen aan De Winterspelen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.

Net als afgelopen jaren worden De Winterspelen georganiseerd in samenwerking met studenten van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem.