Statues by Night zaterdag 27 september in Ede centrum

Geplaatst op: 24-09-2014Partner: Ede Centrum

Op zaterdag 27 september brengen ruim 35 professionele living statues, vermengd met diverse andere kunstvormen, de bezoekers van Ede Centrum in een andere wereld. ‘Verlichte verstilling’ is het thema van deze avond. Vanaf 20.00 uur staan de mooiste levende standbeelden opgesteld op bijzondere plekken in Ede. Samen met bijzondere acts en prachtige verlichting zal het een onvergetelijke avond worden. Veel winkels openen deze avond speciaal voor dit evenement hun deuren. Breng uw eigen lampje, lampion of kaars mee om het festival te bezoeken en te verlichten.

Statues by night is een onderdeel van het World Living Statues festival, al 10 jaar het grootste festival voor Levende standbeelden ter wereld. Het thema van deze 10e editie is ‘Celebration’. Het wereldkampioenschap wordt voor de tiende keer in Arnhem gevierd op zondag 28 september, met ruim 250 professionals, amateurs en kids.

statues by night