Pop-up Restaurant

Geplaatst op: 26-09-2014

Restaurant en lounge Tanteloes en evenementenlocatie Paxx Ede slaan de handen ineen en komen van 3 oktober tot en met 2 november met een uniek restaurant voor een maand. Deze maand kun je op woensdag tot en met zondag terecht voor een heerlijk 3-gangenkeuze menu, en is er elke avond live entertainment.

POP-UP is dé trend van dit jaar. Restaurants ‘poppen’ tijdelijk 'up' in bijvoorbeeld voormalige fabrieken of verlaten pakhuizen, om na enkele weken weer te verdwijnen. Het restaurant in Rhenen blijft uiteraard ongewijzigd geopend met de reguliere menukaart. Mis het niet, want voor je het weet zijn ze weer weg!

Verrassende menukaart
Chefkok Robbert Philipsen presenteert een wekelijks wisselende à la carte menukaart. Daarnaast is er ook de keuze voor een 3-gangenmenu. Reserveer direct op http://www.paxxede.nl/event-pop-restaurant-paxx !