Goed voor weinig markt

Geplaatst op: 23-09-2014

Ede is dit jaar Hoofdstad van de Smaak. Daarom is er veel aandacht voor alles wat met eten te maken heeft. Eten heeft invloed op je gezondheid en op hoe je je voelt. Als je je fit voelt, dan heb je zin om iets te doen. Of dit nu werk, opleiding of hobby is. Maar wat betekent dat eigenlijk: Is dat veel duurder? Welke invloed heeft fastfood op je lijf? Wat doe je bijvoorbeeld tegen overgewicht? En is gezond eten ook lekker? Ontdek het tijdens de Goed-voor-weinig markt!

Op woensdag 1 oktober van 13.00 – 17.00 uur kunt u het Marktplein gezellig meedoen met allerlei activiteiten. Chef-koks geven uitleg over gezond, lekker en goedkoop eten. Natuurlijk kunt u het eten zelf proeven! Sportservice organiseert leuke sportactiviteiten voor kinderen. Er is veel informatie te vinden over eten, gezondheid en gezondheidsproblemen. Organisaties die hiermee bezig zijn vertellen u hier meer over en u kunt natuurlijk terecht met al uw vragen.

En verder:

- Gratis fruit!
- Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een boodschappenmand.
- Check gratis je BMI en bloedsuiker.
- Maak zelf leuke, gezonde en goedkope kindertraktaties.
- Maak je eigen moestuin.

Kijk voor meer informatie op www.ede.nl