Heideweek

Geplaatst op: 19-08-2014

Vanaf 22 augustus barst dé feestweek van Ede weer los: de Heideweek! De week start met de spectaculaire gratis openingsavond op de Markt met optredens van o.a. Handsome Poets en Wolter Kroes. Op zaterdag rijden de meest bijzondere voertuigen weer mee in de jaarlijkse heideoptocht. Het thema van dit jaar: 'Om op te (vr)eten!'

Het thema 'food' komt niet alleen terug tijdens de heideoptocht, maar ook tijdens de kindermiddag op woensdag en het gezellige Heideweek Culinair op vrijdag 29 augustus. Tijdens het nieuwe Festival Pure Passie op Landgoed Kernhem kun je niet alleen lekker eten, maar ook bijzondere muziek, lekker lokaal eten, groene tuinideeën, creatieve kunstenaars, hippe vintage, stoere doedingen en nog veel meer.

In de evenementenagenda vind je een overicht van alle evenementen tijdens de Heideweek