Nederlands Saxofoon Festival in Akoesticum Ede

Geplaatst op: 21-07-2014

Akoesticum in Ede is 15 en 16 november toneel van het eerste Nederlands Saxofoon Festival.

De artistieke leiding is in handen van Johan van der Linden. De workshops worden gegeven door onder anderen Rob Buckland, Carl Raven en Andy Scott van het
wereldbekende Apollo Saxophone Quartet (UK), jazz-saxofonist Dick de Graaf en ToneArt Quartet (NL). 

Deelnemen kunnen belangstellenden als amateur, student of professional, jazz of klassiek, voor slechts 150 euro inclusief lunches, diner, koffie/thee en overnachting. Deelnamekosten inclusief lunches, diner, koffie/thee en exclusief overnachting bedragen 120 euro. Let wel: er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Deelnemers kunnen individueel, of als duo met pianist, kwartet of ensemble inschrijven voor deelname aan het Nederlands Saxofoon Festival. Geen vast ensemble maar wil je wel graag in een kwartet of ensemble spelen? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier en de organisatie stelt dan uit de deelnemers een ensemble samen en zorgt voor muziek.

Inschrijven kan door een mail te sturen via deze link nsf@matchingarts.com

Het Nederlands Saxofoon Festival vindt plaats in Akoesticum Ede. Een uiterste geschikte locatie, midden in de bossen, op slechts 100 meter van het station Ede en met gratis parkeergelegenheid. Het is geen toeval dat deze eerste editie van het Nederlands Saxofoon Festival in 2014 plaatsvindt. De uitvinder van de saxofoon, Adolphe Sax, is in november 2014 200 jaar geleden geboren.

Opmerking voor onze jonge saxofonisten: ouders/docenten kunnen het weekend mee voor de prijs van een passe-partourt (toegang tot alle concerten),
catering en eventuele overnachting. Kosten per persoon 82,50 euro, respectievelijk 112,50 euro.

 

Foto: Pixel Fotografie