Ede Geniet

Geplaatst op: 08-07-2014

Het is zomer.... Een heerlijke tijd om samen te genieten van alles wat Ede te bieden heeft. Met je vrienden en vriendinnen naar de film, een boeiende tentoonstelling bezoeken of verkoeling zoeken op een gezellig terras. In Ede genieten we het liefst samen.

Een greep uit het zomeraanbod:

Kröller-Müller Museum

Zomeravonden met Seurat. Aanstaande zaterdag speelt de Franstalige band SUAREZ in het Rietveldpaviljoen in de beeldentuin van het Kröller Müller Museum.

Openluchttheater

Geniet deze zomer van zomerconcerten in het openluchttheater in Ede! Bijvoorbeeld van Stef Bos! Verwacht een gepassioneerd optreden met zijn fantastische band. Met zijn blik naar voren, zijn warme stem, rake teksten, mooie verhalen en persoonlijke performance raakt Stef Bos je recht in het hart.

CineMec

Beleef de mooiste films tijdens de zomer op het grote doek in CineMec Ede! Onze tip: gebruik het Zomers Familieticket CineMec voor alle middagvoorstellingen. *Familietickets zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar.

Klik hier voor alle zomerse activiteiten