Smaakfietsroutes Ede

Geplaatst op: 26-06-2014

Het mooie van het weidse Ede, wat betreft oppervlakte één van de grootste gemeenten van Nederland, is dat ieder gebied zijn eigen identiteit heeft. Het is onmogelijk om alle smaken van Ede te vangen in één route. Daarom zijn er maar liefst 4 smaakroutes rond Ede samengesteld.

De basis van iedere route is hetzelfde: fietsen langs streekproducenten, streekwinkeltjes, restaurants van de streek, bezienswaardigheden en attracties. Op de afscheurbare bonnen staan aantrekkelijke aanbiedingen die je onderweg kunt benutten. De routes starten allen in de nabijheid van de kern Ede. Voor de echte kilometervreters zijn er verbindingspunten tussen de routes aangegeven.

De vier routes:
Ede-Otterlo-Wekerom
Ede-Lunteren
Ede-Bennekom- Wageningen
Ede-De Kraats -Achterberg

Is alles te veel om op één dag te doen? Boek dan een overnachting in een comfortabele Bed & Breakfast. 

Bekijk hieronder de fietsroutes of haal ze op bij VVV Ede.

Smaakfietsroute rondom Ede: "van bier tot honing"

 

 

Smaakfietsroute rondom Ede: "van kaas tot ei"