Valentijnsconcert Jan Vayne

Geplaatst op: 04-02-2014

Verras je geliefde op Valentijnsdag met een improvisatieconcert van Jan Vayne in de Edesche Concertzaal! Luister samen naar het prachtige spel van Jan en naar zijn geweldige improvisatietalent. Geef door wat je graag hoort en Jan speelt het voor je. Maak het romantisch avondje compleet en neem je beminde mee uit: geniet vooraf van een driegangendiner bij Restaurant Buitenzorg met het Valentijnsarrangement.

Jan Vayne improviseert mét het publiek

Van Abba tot Queen en van Ave Maria tot Hallelujah: Jan Vayne speelt wat je wilt! Noem een lied, geef een naam, neurie een wijs. Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal. Jan Vayne zal die 9 extra toetsen van deze concertvleugel zeker gaan gebruiken. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel... En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

Bestel nu je tickets!

 

 

Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf
Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf
Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf
Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf
Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf
Jan Vayne speelt vrijdag 14 februari 2014 een improvisatieshow rondom Valentijnsdag in de Edesche Concertzaal. Wees erbij en bestel kaarten voor jou en geliefde! Er is ook een combinatie mogelijk met een dinertje bij restaurant Buitenzorg. - See more at: http://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/18953/Romantisch%3A%20Valentijnsconcert%20met%20Jan%20Vayne!#sthash.pYa5YCj6.dpuf