World Food Center genomineerd

Geplaatst op: 06-01-2014

Het World Food Center in Ede is een van de drie projecten die kans maken op de Citymarketing Innovatie Award. Deze prestigieuze prijs voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing wordt uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op 23 januari 2014 in Utrecht.

Het World Food center, dat wordt gevestigd in een opvallend eivormig gebouw, komt in de nabije omgeving van station Ede-Wageningen. Zeven partners in de FoodValley regio hebben in 2012 de handen succesvol ineen geslagen: gemeente Ede, gemeente Wageningen, Wageningen UR, Regio FoodValley, Stichting Food Valley, provincie Gelderland en Oost NV.

De gemeente Ede doet op dit moment samen met stichting World Food Centers en een investeerder een haalbaarheidsonderzoek naar het WFC.