Kinderen gratis naar Edesche Concertzaal

Geplaatst op: 09-01-2014

Kinderen kunnen voortaan gratis naar de Edesche Concertzaal. Studenten met 25% korting. De nieuwe concertzaal voor akoestische muziek bereikt graag zoveel mogelijk mensen. Bij onze kortingsacties nu ook 10% korting op een concert met proeverij.

Na een vliegende start in 2013 is de Edesche Concertzaal een begrip aan het worden. De Edesche Concertzaal wil hoge kwaliteit bieden voor een toegankelijke prijs. Daarbij hoort een gratis toegangsmogelijkheid voor kinderen en 25% korting voor studenten.Het is een mooie methode om kinderen in contact te brengen met akoestische muziek. Naast klassieke (kamer)muziek zijn er ook concerten met (akoestische) jazz, muziektheater, kamerkoor en opera.

Ede staat bekend als studentenstad. Ook voor hen is de 25% korting een verleidelijk aanbod te genieten van de allerhoogste kwaliteit voor een avondje uit.

De Edesche Concertzaal biedt in 2014 een gevarieerd aanbod van de hoogste kwaliteit. Bekijk het programma online via https://ticketjames.com/edesche-concertzaal.