Kerstmis 2013 op een andere manier beleven?

Geplaatst op: 15-11-2013

Dat is mogelijk op 13 en 14 december met het Kerstevent Wandeltheater. Het oeroude verhaal  van het kindje in een kribbe en herders die hun schapen in de steek laten om dat kind te zien. Een gebeurtenis die een vervolg kreeg toen het kind opgroeide en een man werd.

Op het terrein van ’s Heeren Loo in Wekerom/ Ede kunt u het meebeleven in het Kerstevent Wandeltheater. Acteurs, zangers en dansers brengen voor de 8e keer het begin van onze jaartelling op realistische wijze tot leven. Zo’n 500 vrijwilligers zetten zich in om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen met een verassende en sfeervolle theaterwandeling van bijna drie uur.

Kaarten zijn te bestellen via de reserveerlijn 088–3526743 en bij de lokale VVV’s. Meer informatie is te vinden op www.kerstevent.info. Of bezoek de facebookpagina