5 oktober: open dag NIZO

Geplaatst op: 03-10-2013

Op zaterdag 5 oktober opent NIZO Food Research haar deuren voor publiek. Het Edese bedrijf combineert het weekend van wetenschap en technologie met het vieren van het 65-jarig bestaan.

Van 10.00 tot 16.00 uur is er van alles te doen. Proef je met je neus of met je mond? Wat bepaalt de schuimkwaliteit op je cappuccino? Hoe belangrijk zijn bacteriën voor het maken van kaas of worst en kan nul procent vet ijs wel romig smaken? Ervaar het zelf!

  • s fat free ice cream tasty?
  • - How fresh is your breath?
  • - Children's food lab
- See more at: http://www.nizo.com/news/events-at-nizo/#sthash.uBqDPm1y.dpuf
  • CSI Ede: food detectives at work
  • - Is fat free ice cream tasty?
  • - How fresh is your breath?
  • - Children's food lab
- See more at: http://www.nizo.com/news/events-at-nizo/#sthash.uBqDPm1y.dpuf

Wat: Open dag NIZO Food Research

Wanneer: zaterdag 5 oktober, 10.00 tot 16.00 uur

Waar: Kernhemseweg 2, Ede