Fietslichtparade

Geplaatst op: 10-10-2013Partner: Ede Centrum

Op vrijdag 1 november trekt er een bonte parade van 300 uitbundig versierde fietsen en skaters door Ede Centrum. Fietsen versierd met bijvoorbeeld glow in the dark verf, led-verlichting en andere creatieve decoratie rijden langs plaatsen waar men normaal niet mag fietsen.

Doel van de parade
De Fiteslichtparade vraagt op een leuke manier aandacht voor een goede verlichting. Daarom ook neemt de Nationale Fietsersbond actief deel met hun landelijke campagne “Ik wil je zien!”.

Deelnemers
In de optocht rijden onder andere deelnemers mee van Het Streek, ROCa12 Ede, CHE en Groenhorst College. Wielervereniging Ede, Sportservice Ede, Edese IJsvereniging (met skeelers), La Luna Rodars, Cultura, een meidengroep op OMA-fietsen en de CROW-groep. De ANWB verleent zijn medewerking.

Datum: Vrijdag 1 november

Locatie: Marktplein Ede

Tijd: 17.00 - 21.00 uur. De parade start om 19.00 uur.

Op het marktplein zijn diverse activiteiten, waaronder diverse (muziek-)optredens.