Stadsstrand in Ede

Geplaatst op: 18-07-2013

Liefhebbers van zon en water hoeven aanstaande zondag niet naar Rotterdam of Berlijn om een stadsstrand te vinden. Tijdens het Roots in the Woods Zomerconcert van aanstaande zondag 21 juli, krijgt Ede haar eigen stadsstrand met voetenbad terras…

Even de voeten koelen, terwijl je luistert naar optredens van gitarist William Smulders of de aantrekkelijke formatie 'Dolly,I beg your pardon'? Geen probleem… Op het terrein kunnen de voetenbadjes worden afgehaald en worden bijgevuld met fris water. Een zomers, koel drankje van de op het terrein aanwezige horeca, maakt het ultieme zomergevoel compleet. Natuurlijk zullen ook de ijsjes niet ontbreken.

Veel zon en hoge temperaturen. Volgens de weersvoorspellingen kan het thema 'Vier de zomer in Ede' niet veel zomerser worden dan komende zondag het geval is. Om hier optimaal van te genieten hoeft Ede niet naar een druk zwembad of ander water.  In het Raadhuispark is zowel voor de kinderen als voor volwassenen aan de rand van de vijver  genoeg te spetteren met Spetterpret XXL. De supersoakers, badjes en een waterglijbaan liggen al klaar om voor de nodige verkoeling te zorgen. Zwembroeken en badpakken kunnen alvast in de tas!

Net als op het strand aan de Noordzeekust geldt; breng je eigen parasol, zonnebrand en handdoek mee…. De koelbox kan je echter thuis laten. Grand Café de Verleiding schenkt de drankjes graag voor je in.

Meer informatie is te vinden op www.rootsinthewoods.nl/zomerconcerten