Zwoele zomer

Geplaatst op: 14-06-2013

Het Kröller-Müller staat in de maanden juli en augustus weer in het teken van de Zwoele Zomer. Een gevarieerd programma met theater, muziek, performances en nog veel meer zorgt voor zwoele temperaturen in het museum en de beeldentuin.

Het programma in het kort:

Zwoele Zomeravond II: zaterdag 27 juli, 15.00-20.30 uur

Zwoele Zomer Kindermiddag: zaterdag 10 augustus, 12.00-16.00 uur

De tweede Zwoele Zomeravond vindt plaats op 27 juli, met optredens van onder anderen Wende, Hans Aarsman, Birds of Chicago, TAMTAM Objektentheater en Miek Uittenhout.

Voor de kinderen is er op 10 augustus een speciale festivalmiddag! Op deze Zwoele Zomer Kindermiddag kunnen kinderen genieten van verrassende kindervoorstellingen, grappige activiteiten en uitdagende workshops en smullen van heerlijke pannenkoeken. Met onder anderen Cinekid, Theatergroep Wie Walvis, Lydia Rood, Scubabianchi, Hotmamahot en nog veel meer.