Heideweek

Geplaatst op: 14-06-2013

Dé feestweek van Ede!

De laatste week van augustus (23 t/m 31 aug) staat Ede in het teken van de Heideweek, dé feestweek van Ede en omgeving. Met meer dan honderd evenementen, verspreid over Ede en alle dorpen in de gemeente. En: de meeste evenementen zijn gratis.

De Heideweek start als vanouds met de spetterende openingsavond, net als vorig jaar op de Markt in Ede en gratis toegankelijk. Vorig jaar kregen Wouter Vink en Frans Duijts de handen van het publiek in de lucht, wie de artiesten dit jaar zijn blijft nog even een verrassing. 

De hele week is gevuld met optredens, braderieën, kinderactiviteiten, folklorefeesten en sportieve activiteiten zoals tennis, biljart, vliegeren, een wandelvierdaagse, skeeleren en een wielerronde. En vergeet niet om de lekkere hapjes te proeven tijdens de Pasar Malam! De week wordt afgesloten met de traditionele slotavond op het Museumplein, opnieuw met muziek van bekende artiesten.

Nederland Muziekland

Een mooie aanvulling in het programma zijn de opnames van het SBS6 programma Nederland Muziekland. Zingt u ook mee?

Het volledige programma van de Heideweek is te vinden op www.heideweek.nl