Ride for the roses

Geplaatst op: 05-04-2013

Het grootste wielerpeloton ter wereld komt naar Ede

Op 8 september 2013 vindt de Ride for the Roses plaats in Ede. De Ride for the Rose is een fietstocht in de strijd tegen kanker, met voor iedere deelnemer aan de finish een roos.

Het evenement is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld en kent een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer.  De route van de 100 km tour voert door vijf gemeenten: Apeldoorn, Arnhem, Renkum, Wageningen en Ede.

Het succes van de Ride zit hem in de unieke formule. Samen met 12.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Meedoen of meer informatie? Zie www.ridefortheroses.nl, daar vind je ook een korte filmimpressie van vorig jaar die een goed beeld geeft van de Ride for the Roses.