Première Edese film "Komen, blijven en gaan" op 16 maart 2013

Geplaatst op: 20-01-2013

Zaterdagmiddag 16 maart première nieuwe Edese film bij Cinemec

In de film komt het personage Anne van der Gronden uit 1900 terecht in het Ede anno nu. Door haar ogen ziet de kijker de ontwikkelingen van Ede in de afgelopen 100 jaar. De film is van de hand van de Edese filmmaker Arno Setz  en heeft de titel 'Blijven, komen en gaan' gekregen. De hoofdrollen in de film zijn voor bekende Edenaren, zoals Rogier Pelgrim, Roos Blufpand en het Enka-mannenkoor, maar ook jonge, onbekende jonge talentjes doen mee. De decors zijn typisch Ede: historische locaties als de oude Enka-fabriek komen in beeld evenals moderne winkelstraten anno nu. De film is gemaakt in opdracht van de gemeente Ede. Zie ook: www.ededoemee.nl