November: Kunstfestival

Geplaatst op: 26-09-2012

Op 1 november start het 3e Kunstfestival Ede in Cultura. Met optredens van kunstenaars, dichters en muzikanten en een speciaal optreden van Jan Jaap van der Wal.

Het Kunstfestival Ede duurt de hele maand november. Het thema van het festival is 'Metamorfose'. Veertig kunstenaars maken één of meerdere werken naar aanleiding van dit thema. De werken zijn te zien op exposities in Huis Kernhem, Cultura, Artlease | Contemporary Art, PEK Platform Edese Kunstenaars, Kunstenaars Lunteren en De Kijkdoos in Bennekom.

Opening in Cultura

Op donderdag 1 november om 20.00 uur is de spetterende opening van het kunstenfestival in Cultura. Met een speciaal optreden van Jan Jaap van der Wal in het Atrium en een performance van de Surinaamse kunstenaar George Struikelblok.