3 t/m 8 oktober: Food4You

Geplaatst op: 26-09-2012

Food4you is hét kennisfestival waar het draait om gezond en lekker eten. Waar de brug geslagen wordt tussen kennis en praktijk, tussen wetenschap en de dagelijkse boodschappen. Tijdens het festival wordt het verhaal verteld achter gezond en lekker eten en worden recente ontwikkelingen belicht. Ede doet mee met het Onderwijsplein op 4 oktober. www.food4you.nl

Food4You Onderwijsplein

Hoe wordt schepijs gemaakt? Hoe maak je een echt lekkere pizza? Scholieren ontdekken het antwoord op deze en andere vragen tijdens het Food4You Onderwijsplein op de Kenniscampus Ede. Via allerlei workshops proeven, beleven en ontdekken leerlingen van vmbo, mbo, havo en vwo welke studie- en carrièremogelijkheden er zijn en ervaren hoe leuk het is om een foodgerelateerde opleiding te volgen. Leerlingen, studenten en docenten vertellen over hun opleiding en geven antwoord op vragen.