Mijn idee, een goed idee

Startersproject ondersteunt toerisme & recreatie in gemeente Ede

Het project ‘Mijn idee, een goed idee?!’, dat op 11 november van start is gegaan met een gratis informatieavond voor geïnteresseerden, biedt starters en aspirant-ondernemers in recreatie en toerisme in de gemeente Ede ondersteuning bij het omzetten van hun idee naar een ondernemingsplan. Uniek aan dit project is dat nauw met de gemeente wordt samengewerkt, zodat deelnemers snel de haalbaarheid van hun idee te weten kunnen komen.

Workshops

Het traject voor de deelnemers bestaat uit vijf verschillende workshops waarbij het doel is om tot een ondernemersplan te komen. Daarnaast wordt persoonlijk advies aangeboden op het gebied van bijvoorbeeld marketing en promotie, regelgeving en financiën.

Eerdere projecten

Er zijn goede ervaringen opgedaan met eerdere edities van ‘Mijn idee, goed idee?!’ in vele andere gemeenten in Gelderland waaronder Renkum, Arnhem, Over-Betuwe en Nijmegen.

Kosten

De bijdrage van de deelnemers bedraagt € 99 per persoon voor vijf workshops en persoonlijke advisering. De financiering van het project komt verder van de gemeente, Kamer van Koophandel en de Rabobank Vallei en Rijn.

Meer informatie en aanmelden

De ondersteuning duurt ongeveer vijf maanden. Voor meer informatie kijk op www.mijnidee-goedidee.nl of via Brederode Advies: Johan Kaspers, telefoonnummer: 06-13517163 of e-mail: kaspers@brederodeadvies.nl.