Restaurant Planken Wambuis

Verlengde Arnhemseweg 1466718 SMEde
Aan de N224 ligt het restaurant dit is op één minuut van de snelwegen A12 & A50 en is daarmee een ideale afspreek-locatie bij een bezoek aan de Veluwe, Otterlo (Kröller-Müller Museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe), Arnhem (Stad, Gelredome, Burgers' Zoo, Openluchtmuseum).
De keuken werkt hoofdzakelijk met verse ingrediënten, waar mogelijk van lokale afnemers en boeren, en biedt diverse biologische en vegetarische gerechten. Zo proeft u bij ons de streek tijdens uw lunch of diner. De menukaart is gevarieerd en vriendelijk geprijsd, met voor ieder wat wils. Voor de snelle trek of voor gasten op doorreis zijn er bovendien altijd plate-gerechten.

Sfeervol Restaurant op een prachtige locatie in Ede

U verblijft in een sfeervol restaurant in Ede met comfortabele, echt lederen stoelen en banken en een knusse open haard. Er is een gezellige bar, gratis WiFi, bij iedere tafel een oplaadpunt voor uw laptop of telefoon, een vergaderzaal met uitzicht op de bossen, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, een prachtig beschut terras met tuin, een speeltoestel buiten voor de kinderen, kindermenu's, drie parkeerplaatsen voor minder validen dichtbij de voordeur, een rolstoel-toegankelijk restaurant en terras en een minder validen toilet. Bovendien beschikt het in Ede gelegen restaurant over een AED (defibrillator).


Restaurant Planken Wambuis verzorgt ook graag uw verjaardag, brunch, high-tea, jubileum of afscheidsdiner, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft of tuin-BBQ. Catering op lokatie vanaf 80 personen. Verder kunnen zij u van dienst zijn met trouwauto's,