Pannenkoekenhuis De Langenberg

Arnhemseweg 1206711 HJEde http://www.pannenkoekenhuizen.com/
U bent van harte welkom in het sfeervolle restaurant of op één van de gezellige terrassen (gedeeltelijk overdekt). Tevens is er in het restaurant een aparte ruimte welke gereserveerd kan worden voor gezelschappen vanaf 30 personen.
Naast een ruim assortiment van pannenkoeken, poffertjes of diverse lunchgerechten ( die ook na lunchtijd verkrijgbaar zijn), bent u natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een drankje op één van de gezellige terrassen, in de serre of in het sfeervolle restaurant.
Tevens worden er verschillende seizoengerechten geserveerd, zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Zij proberen u elke maand te verrassen met een nieuwe “pannenkoek van de maand” en vergeet u de specialiteit “Jagerspannenkoek met haas- en reevlees” niet eens uit te proberen.
Omdat zij het beslag op ambachtelijke wijze zelf maken, kunnen zij u altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren van hoogwaardige kwaliteit. Ook met diverse diëten en allergieën kunt u terecht.
Vanaf 6 personen is het mogelijk om een reservering te maken. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kan een arrangement op maat worden aangeboden. Een aantal arrangementen zijn al voor u samengesteld en deze zijn terug te vinden op de website www.pannenkoekenhuizen.com

Naast kwaliteit staan snelheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat u niet lang op een tafel hoeft te wachten, dat u snel en vriendelijk geholpen wordt door één van onze medewerkers en dat uw bestelling na niet al te lange tijd bij u gebracht wordt. Er wordt alles aan gedaan om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen.
Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in het restaurant.