Hotel-Restaurant De Lunterse Boer


Restaurant
Brunch, lunch, high tea, buffet of à la carte. Alles is mogelijk in het sfeervolle restaurant van de Lunterse Boer. Rondom de haard geniet u van de warmte van het vuur. In de tuinkamers heeft u uitzicht op sfeervol groen. Dat zijn nog eens ontspannen ontmoetingsmogelijkheden voor uw gezin, familie of zakelijke groep. Culinaire heerlijkheden, een smaakvolle lunch of diner, alles bereiden wij met passie voor u. Alleen de beste ingrediënten komen op tafel bij de Lunterse Boer. Het genieten is compleet met onze uitgebreide wijnkaart en een passende wijn bij elk gerecht. Neem gerust contact met ons op als u speciale wensen heeft. 


Hotel
Wat slaapt er heerlijker dan een royale kamer, een zacht bed met frisse lakens en vooruitzicht op een uitgebreid ontbijt? Eén ding is zeker: U bent er even helemaal uit in één van onze comfortabele hotelkamers. Gun uzelf die luxe na uw diner, vergadering, congres of feest.
Alle tweepersoonskamers zijn op loopafstand van bos en voorzien van televisie, wifi, gratis internet, een minibar, ligbad of douche en eigen terras of balkon. Onze bedden zijn van de beste kwaliteit: Savoir.
Onze kamers bevinden zich los van de rest van het pand om u nog meer te laten genieten van de natuur en de rust. Heeft u een hond? Uw trouwe viervoeter kan voor een zachte prijsje met u meekomen. 

U kunt genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, doordeweeks van 7.00 tot 10.00 uur en in het weekend vanaf 8.00 uur of laat u zich heerlijk verwennen met een ontbijt op bed.

Vergaderen
Onze vergadervleugel is licht, sfeervol en van alle gemakken voorzien en recent gebouwd. Werkelijk alles ademt een hartelijke gastvrijheid uit. In combinatie met de centrale ligging en de prachtige omgeving maakt dat de Lunterse Boer tot ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten.
Wij bieden u drie comfortabele vergaderruimtes voor 28 tot 40 personen. Met daarbij een royale, sfeervolle bar met garderobe: ideaal voor een formele ontvangst of juist een ontspannen besluit van de dag. In alle gevallen zijn aankleding, bediening, spijs en drank van topkwaliteit en perfect afgestemd op de gelegenheid. Ons vergadercentrum beschikt over alle moderne communicatiemiddelen. Lees meer over onze arrangementen en maak gerust een afspraak om alles volgens uw wensen te laten verlopen

Arrangementen
Tot ongeveer 120 personen kunnen wij u een feestelijke avond verzorgen in geheel vernieuwde zalen. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor uw bruiloft, personeelsfeest of ontspannen bijeenkomst na afloop van uw training of seminar: De moderne bar, de dansvloer, sfeervolle verlichting en goed geluid zijn een paar dingen die wij in huis hebben buiten onze service en eten.


Werkelijk alles draagt bij aan uw perfect verzorgde evenement, want sfeer en smaak maken… dat is ons vak.