Boerderij - Theeschenkerij Mossel

De boerderij heeft een ruime woonkamer met een ruime eethoek en een aantal zitjes rondom de gezellige houtkachel. De woonkamer, keuken en gang worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op een ruime tuin (1000m2), de weilanden en het bos.
Na een grondige verbouwing en renovatie van de boerderij in 2012, is er een gedeelte van de bovenverdieping verbouwd. Vier slaapkamers hebben een eigen douche-gelegenheid gekregen, ook heeft één van de kamers een sfeervolle vide gekregen waar zich een 2-persoons bed bevindt.

Er zijn in totaal 12 slaapkamers; 4 zijn voorzien van douche en wastafel, de andere 8 beschikken over een wastafel. De indeling is als volgt: 
Op de begane grond bevinden zich 2 tweepersoonsslaapkamers, een toilet en een ruime badkamer met 3 douches en 2 wastafels. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 eenpersoons-, 5 tweepersoons-, 1 driepersoons-, 1 vierpersoons- en 1 vijfpersoonsslaapkamer, een badkamer met douche en ligbad en drie aparte toiletten. 
Alle slaapkamers beschikken over centrale verwarming.
De compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien (afwasmachine, professioneel gasfornuis, magnetron, 2 koelkasten, vriezer etc).


Naast de verhuur van de boerderij is er op Mossel ook een idyllische theeschenkerij 
Het prachtige terras is een favoriete trekpleister voor de vele fietsers die tijdens hun inspannende fietstochten toe zijn aan een heerlijk kopje koffie met appelgebak, een tosti of misschien wel een lekker koel biertje.
Ook aan de kinderen is gedacht: terwijl de ouders van hun cappuccino genieten kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin!
Daarnaast hebben we sinds de zomer van 2013 vlakbij het terras een aantal plaatsen waar ruiters hun paard kunnen vastzetten zodat ze ongestoord van een drankje of hapje kunnen genieten.
Als het weer wat minder mooi is biedt onze schaapskooi een overdekte plek om even uit te rusten en te schuilen voor de regen.
De schaapskooi is ook geschikt voor vergaderingen, lunches, bbq's etc.

Op ca 20 meter afstand van het terras is een mooie natuurlijke speeltuin met o.a. schommels, een wip en een klimtoren. Terwijl de ouders zich ontspannen op het terras kunnen de kleine gasten zich uitleven in de speeltuin.