Ede Verrast

Winter. Het seizoen bij uitstek om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden. In Ede is het extra gezellig! En nu bijzonder aantrekkelijk: op deze website profiteert u van leuke kortingen bij uw bezoek of verblijf. Laat u verrassen!

Ontdek Ede op een hele nieuwe manier dit seizoen. Maak ontdekkingstochten met de boswachter bij natuurcentrum Veluwe of in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Geniet van een heerlijke lunch, een smaakvol diner of een gezeliige borrel bij één van de vele horecagelegenheden. Of pak een mooi arrangement in één van de sfeervolle hotels. Natuurlijk is er ook genoeg te doen voor de liefhebbers van kunst en cultuur in de thuisbasis van het Kröller-Müller Museum.

Kortingen

Uw bezoek of verblijf aan Ede wordt extra aantrekkelijk met onze weekdeals! Wat dacht u van een speciaal 2-daags romantisch arrangement bij 50-50 Hotel Belmonte voor maar 75 euro per persoon? Of 10% korting op een concert van de Edesche concertzaal, inclusief proeverij bij Buitenzorg. Het aanbod verandert regelmatig, dus houdt de website goed in de gaten.