De Smaak van Van Gogh

De Smaak van Van Gogh is een citymarketing project van de gemeente Ede waaronder vanaf 2015 projecten worden georganiseerd en ondersteund waarmee de stad zich de komende jaren verder op de kaart gaat zetten als ‘proeftuin’ voor food en het epicentrum van kunst en cultuur. Het project maakt volgend jaar deel uit van het themajaar Van Gogh 2015, 125 jaar inspiratie en wordt ondersteund door het Kröller-Müller Museum.

Uw organisatie kan meedoen!

De ambitie is om vanaf volgend jaar in samenwerking met bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit Ede projecten en producten te ontwikkelen die een raakvlak hebben met food, cultuur en natuur en een bijdrage kunnen leveren aan economische groei en profilering van de stad. Projecten die tot stand komen onder de ‘paraplu’ van De Smaak van Van Gogh leveren bij voorkeur een bijdrage aan de stimulering van het dag- en verblijfstoerisme in Ede en omgeving. De Projectgroep verwelkomt ook initiatieven die een impuls betekenen voor het lokale culturele leven van de stad.

What’s in it for you

Deelnemers aan De Smaak van Van Gogh profiteren onder meer van een riant (kennis-) netwerk en de marketingcommunicatie middelen die rond het merk tot stand zullen komen. Het projectteam bekijkt per projectvoorstel welke vormen van ‘support’ zij nog meer kan bieden.

Contact met De Smaak van Van Gogh

Roel Mostert (project manager)

E : smaakvangogh@gmail.com

M : 06 25070504